MIRKO STAJE NA LUDI KAMEN! Šijan: Oženiću se Bojanom, Rodići su legende!

Autor: SRPSKI TELEGRAF

Zabava

20.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan više nego ikada je emotivno ostvaren.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Mirko i Bojana

Mirko uživa sa  prelepom Bojanom Rodić, svastikom Željka Ražnatovića, te otkriva da iz dana u dan njihova veza ima još jaču perspektivu i da će se krunisati brakom.

- Sjajno nam je u vezi. Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Bojanu obožavam, ona je prava devojka za mene. Ništa još ne znam za svadbu, ali ona će se svakako desiti. Kad bude, neka bude, i to je to - rekao je Mirko i otkrio da li je upoznao Rodiće, te kako su ga prihvatili Bojanini majka Danijela i otac Bogdan, sa kojima se javnost već dobro upoznala otkad su postali prijatelji muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović:

Bojanini roditelji su me super prihvatili, nisam divnije ljude upoznao od njih

- Naravno, upoznao sam celu porodicu Rodić, oni su legende. Prihvatili su me super, oni su takvi ljudi. Nisam divnije ljude upoznao od njih. Pravi su domaćini, nema šta.

 

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca: Jedva čekam da mi Bojana rodi unuče

Goca Božinovska jedva čeka da postane baka, a nedavno je za medije izjavila da zaljubljenom paru daje blagoslov za brak.

- Bojana je izuzetna devojka, dobro dete, vredno. Mislim, uostalom, ja se vodim rečenicom: "Gledaj majku, biraj ćerku". Prosto, ja se držim tih starih stvari. Ako su ti otac i majka domaćini, vredni i kvalitetni ljudi, oni nikako nisu mogli da naprave decu koja ne valjaju. Jedva čekam da mi podare unučiće, pa da se igram sa njima - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading