HAOS! Nada Topčagić iznela šok-detalje privatnog veselja: Zbog Goce Božinovske mafijaši su me maltretirali, ona je uzela pare, a meni je smestila!

Autor:

Zabava

19.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Nada Topčagić ponovo je ukrala šou kod Ognjena Amidžića urnebesnim anegdotama i komičnim pričama, kojima je cele večeri gotovo vodila glavnu reč.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

U emisiji "Amidži šou" Nada je ušla u sukob sa pevačem Ljubom Aličićem kada ih je voditelj pitao da mu prepričaju neku neprijatnu situaciju sa privatnih veselja na kojima su nastupali, te je među njima došlo do neslaganja, koje je u prvim momentima stvorilo tenziju.

Nada je otkrila kako su se ona i harmonikaš Mirko Kodić zbog njene koleginice Goce Božinovske našli u nebranom grožđu na jednom privatnom veselju.

Pevali smo oko njiva, šljiva, kažu nam da se penjemo na sto, mi smo morali na sto, kaže Nada

RepublikaFoto: Prntscrin
Goca

- Ja sam došla iz Tivta, Goca Božinovska je kasnila, ja sam došla da je izvadim, bila je tu neka mafija. Leskovac, šuma, crkva... Stižemo ti mi, Goca stiže tek za pet, šest sati. Mirko Kodić i ja smo nagrabusili. Taj gazda, mafija teška, mi kaže: "Na sto", ja na sto. Ostavili su mene sa Mirkom, Goca je uzela unapred pare i otišla, tj. nije se ni pojavila, a mene je ostavila da me mafija maltretira. To je bilo takvo maltretiranje i razvlačenje. U omči smo Kodić i ja, ja da pomognem i ostanem tu u katastrofi. Gazda nam kaže da idemo za njim i mi idemo oko njive, šljive, kuće ... - ispričala je Nada bez imalo ustezanja kompromitujući Božinovsku, a tu se umešao i Ljuba, koji je negodovao.

Suzanu Mančić samo sanduk i sahrana mogu da opravdaju

- Nada priča gluposti. Nije tako bilo. Koji Kodić, sačuvaj me bože. Ma on čovek i ne svira kako treba. Nada neće da priča kako je stvarno bilo. Neće da kaže koliko sam je puta vadio iz raznih situacija - rekao je pevač, ali je Nada dodala:

- Ma, ćuti, bre, ti, šta to pričaš. Ti mene spasavao, čuj njega. Ljubo, reci lepo da smo oboje sto puta bežali sa veselja kad nas poteraju motkama i svim i svačim.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Osim prisutnih gostiju, u emisiju je trebalo da dođe i Suzana Mančić, ali se nije pojavila. Zbog toga je Nada bila vidno ljuta i revoltirana, pa je počela da negoduje:

- Pa kako emisija da prođe bez najveće zvezde. Neću da joj oprostim, tek ću da je napadnem. Ja ne mogu da verujem, ja sam rekla samo sanduk i sahrana, pa mogu da poverujem da ne može da dođe, ostalo ne. Ne mogu da verujem.

 

Nada: Tek ću da kačim gole slike

Voditelj Ognjen je u emisiji pokazao fotografiju Nade i Suzane Mančić u toplesu, koja je za samo jedan dan postala viralna na društvenim mrežama.

- Sad je mnogo golotinje, to je na svakom koraku. Svi pitaju zašto mi je Instagram skinuo, zato što nismo, kao, sakrile grudi, a toliko golotinje svuda, ovo je čedno. Takvo vreme je bilo. Ovih dana ću objaviti fotografiju gde sedim na stolu, na nekoj dasci, a moj sin Mikica, koji ima dve godine, moj muž, ja sam bez gornjeg dela. Ja sedim na tom stolu. Mene niko nije gledao kao ženu, mi smo se družili. A tek ću da stavljam opasne fotografije. Male grudi su večita mladost, zato sam ja večito mlada - navela je Nada.

 

 Aličić: Pomirio sam se sa Darkom Lazićem

Legendarni pevač Ljuba Aličić imao je zadatak da reklamira jedan proizvod, a u pitanju je bio album njegovog mlađeg kolege Darka Lazića, za kog se pričalo da je u svađi sa Aličićem:

- Drago mi je što sam dobio Darka. Hoću da kažem da oni koji kažu da Darko i ja ne pričamo, mi se nikad nismo posvađali i pričamo, naravno. To je bila glupost drugog, ne nas dvojice. Baš mi je drago. Pozdravljam i Darka i njegovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading