NA BRZAKA! Ovako je Toni zaprosio Draganu!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.11.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spontano.

RepublikaFoto: twitter.com/Režimska Plovačica
Dragana Mirković

Dragana Mirković i Toni Bjelić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi i njihova ljubav traje već decenijama.

Njihova ljubav počela je sasvim spontano i pretvorila se u pravu bajkovitu ljubavnu priču na kojoj im danas svi zavide.

 Dragana je Tonija srela slučajno. Upoznao ih organizator Draganinog koncerta u Beču i ne sanjajući da će svoju sudbinu vezati za taj grad.

 

- Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije – ispričala je svojevremeno Dragana.

Usledili su svakodnevni telefonski pozivi koji su podgrevali emocije i jačali Draganinu odluku da svoj život spoji sa Tonijevim. Nakon godinu i po dana, Dragana je spakovala kofer i doletela u Beč, kod Tonija i ostala zauvek.

Ako pitate Draganu Mirković koji je najromantičniji način da mladić zaprosi devojku, reći će vam: “U kolima, na semaforu, za vreme crvenog svetla.”

Tako je, zaista originalno, Toni zaprosio Draganu. Venčali su se posle mesec dana, dobili sina Marka, a zatim i kćer Manuelu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading