VODITELJKA TV PINKA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM: Otkrila ŠOK detalje i ZGRANULA NACIJU!

Autor: Informer

Zabava

17.11.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: wikimedia.org/MORS

Marija Egelja je zaražena koronavirusom, te je već nekoliko dana na prinudnom odmoru, ali kako ona kaže njeni simpotmi su nisu jaki.

Lepa voditeljka vremenske prognoze ružičaste televizije, Marija Egelja je obavestila svoje pratioce da ni nju ovaj opaki koronavirus nije zaobišao i da će morati da bude u izolaciji. Prošlo je već više od nedelju dana kako je primetila prve simptome, voditeljka za portal Informer.rs otkriva kako se sada oseća. 

RepublikaFoto: instagram.com/marija.egelja

- Bolje mi je, baš slabe simptome imam, hvala Bogu. Nisam se uplašila jer mi ni u jednom momentu nije bila ni povišena temeratura, pa nisam imala razloga za strah. Simptomi su mi kao da sam se prehladila, tako da nisam ni mislila da ću biti pozitivna na ovaj virus. Ali ja sam pozitivna i dok sam pozitivna(na koronu) tako da odmaram, zanimam se čitanjem, omiljenim serijama i filmovima i čekam da sve prođe - kaže optimistično Marija, pa otkriva da li joj prija ovaj prinudni odmor ili bi se radije družila sa kolegama. 

 

 Skoro svakodnevno se čujem se kolegama, kažu mi da im nedostajem na televiziji, a naravno da nedostaju i oni meni, iako mi odmor prija. Volim da sam aktivna, da radim, ali nije loše nekada i odmoriti od svega. Hvala svima, i onima koje ne poznajem, koji mi pišu i pružaju podrsku, ja sam dobro, a vi se čuvajte još bolje - ispričala je Marija Egelja .

Marija je aktivna i na društvenim mrežama, te se svojim pratiocima obratila veoma važnom porukom i savetom, i ona je pravi primer da ovakav stav uvek treba da imate.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading