(FOTO) NEK CRKNU DUŠMANI! Soraja od verenika MILIJARDERA dobila poklon vredan skoro POLA MILIONA EVRA - Pašće vam vilice!

Autor:

Zabava

17.11.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja Vučelić

Kako već neko vreme ne živi u Srbiji, detalji života Soraje Vučelić nisu poznati, osim onoga što se da zaključiti na osnovu naloga koje vodi na društvenim mrežama.

Vučelićeva se pohvalila poklonima koje je dobila povodom njenog rođendana, a u pitanju je skupoceni sat, čiju sliku je pokazala na svom Instagram nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

 

Soraja nosi pstenje marke "Cartier" Panter kolekcije koji koštaju 78,500 i 164.000 evra. Sat na njenoj ruci je marke "Rolex" koji je optočen dijamantima i njegova cena iznosi oko 50.000 evra. Jedna od torba koju poseduje Soraja je marke "Hermes Birkin Emerald Green Crocodile" i njena cena iznosi oko 30.000 evra. Ukupna vrednost svega što možete videti na slici koju je postavila iznosi oko 322.000 evra.

 

 

 

A najlepši poklon dobila je od svog izabranika, a to je, ni manje ni više skupoceni automobila koji košta nekoliko stotina hiljada evra. Pogledajte kako on izgleda:

Cena ovog automobila kreće se i do pola miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading