Pevačica i njen izabranik žele decu: Andreana Čekić ide na vantelesnu oplodnju!

Autor: Star

Zabava

16.11.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica želi što pre da potsane majka.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Andreana i Marko

Adreana Čekić je već godinu i po dana u vezi sa Markom Miloševićem, ali nikako ne ostaje trudna iako to oboje žele. Kako mediji prenose ona više neće da se beba desi prirodnm putem , pa želi što pre da pokušpa da zatrudni vantelesno.

Marko je čovek njenog života.

- Sigurna je da je Marko čovek njenog života sa kojim želi da osnuje porodicu. Iako je tokom prvog braka imala spontani pobačaj, pevačica se ne pribojava da opet ostane u drugom stanju, ali kako se poslednjih meseci od kako rade na tome ne dešava ništa, ona se ovih dana intezivno raspituje o vantelesnoj oplodnji. Poznajte baš dosta žena koje se prvi put ostale trudne veštačkom oplodnjom, a zatim su drugi put, a zatim su drugi put dobile dete prirodnim putem - priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/ Andreana Čekić
Andreana Čekić

- Andrea i Marko baš žele da dobiju zajedničko dete, jer on ima ćerku iz prvog braka i sada bi voleo sa Andreom da dobije sina. Ako se ništa ne promeni u narednih nekoliko meseci, njih dvoje će otići kod najboljeg doktora da zakažu veštačku oplodnju - rekao je navedeni izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading