Mene on ne zanima, ta priča je za mene prošlost: Milica Todorović jasno svima stavila do znanja da je završila sa Strugarom ZA SVA VREMENA!

Autor:

Zabava

15.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović otkriva da je bila u medijskoj ilegali da bi se posvetila zdravlju, da je ponosna što je dovela liniju do savršenstva, kao i da razlog dijete nije bio taj što je ponovo sama.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Petar Strugar i Milica Todorović

Nedavno je napunila 30 godina, ali to nije ništa promenilo.

- Apsolutno ništa. Isto se osećam kao kad sam napunila 20. Mislim da je najbitnije to šta čovek nosi unutra. Cifre su samo cifre - rekla je pevačica.

Milica je bila u vezi sa Petrom Strugarom. Par je vešto krio svoju vezu, ali neuspešno, te su je ozvaničili pred kamerama u emisiji "Ami G Show". Međutim, ubrzo nakon toga njih dvoje su raskinulu, a pevačica ga je več otpisala.

- Apsolutno me to više ne zanima. Jasno mi je što smo bili non-stop tema u novinama jer smo javne ličnosti i razumem da smo zanimljivi - rekla je ona.

RepublikaFoto: NEMANJA DEDOVIĆ
Milica Todorović

Milica čak nije želela da kometraiše napad na glumca od strane radnika na salašu, te je bila uporna u svom stavu - da je bivši apsolutnone zanimaju.

- Nismo se čuli u vezi s njegovim incidentom. Naša priča je završena i ne gledam u prošlost, gledam samo u budućnost - bila je izričita mlada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading