Čaparkapa progovrio o aferi koja je nekada tresla Srbju: Ljuba i Aleksandra su opajdare, je*ao sam i jednu i drugu paralelno!

Autor:

Zabava

14.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćutao je o svemu sedam godina!

Foto: facebook.com/Aleksandar Cabarkapa
Aleksandar Ćabarkapa

Aleksandar Čabarkapa progovorio je o odnosu sa Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom, a prema njegovim tvrdnjama, imao je paralelnu aferu sa obe:

- Bila je posle afera da sam ja imao ljubavne afere s neke dve opajdare, sa majkom i ćerkom. Ali to je bilo u isto vreme. Nikad se nisam o tome oglašavao, evo sada prvi put. U isto vreme paralelna veza sa majkom i ćerkom. Da ih ne pominjem, nisu one uopšte bitne i značajne u ovoj priči. One meni nisu ništa, imam svoj brak, četvoro dece. Pripisuju mi još neku decu, ali to apsolutno nije istina. Sa ženom imam četvoro dece, tri sina i jednu ćerku. Imamo porodično šta radimo, regularno se bavimo, kad ja napravim neko sranje, ja to časno odradim državi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading