GLUMAC SE RASPLAKAO U EMISIJI KADA SU MU POMENULI MAJKU: Umrla mi je na rukama! Da nije bilo ovih LJUDI, bacio bih se sa terase i završio posao!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.11.2020

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink

Glumac Slaviša Čurović podsetio se  tužne porodične sudbine koja ga je zadesila i rasplakao se u emisiji.

Naime, crnogorski glumac kojeg domaća publika ima priliku da vidi u nekoliko serija koje su aktuelne u poslednje vreme, gostovao je u emisiji "Praktična žena", međutim, u jednom trenu imao je emotivni slom.

On je govorio o teškoj sudbini koja ga je zadesila, a onda su mu pokazali fotografiju njegove majke i nije mogao da obuzda suze:

 

-Pre šest godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao - rekao je glumac dodavši:

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Slaviša Čurović

- Veoma mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite. Majka je bila najbolji čovek na svetu…  - rekao je Slaviša u emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading