Moj prijatelj je bio veliki domaćin, ostavio je kapital: Era Ojdanić progovorio o testamentu Bore Drljače!

Autor: Alo.rs

Zabava

13.11.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je nešto više od mesec dana od smrti legende srpske estradne scene, Bore Drljače.

RepublikaFoto: youtube.com/ MELOS MARKETING
Bora i Era

Cela estrada je bila obavijena u crno kada je vest o smrti "starog vuka" prostrujala medijskim nebom.

Era Ojdanić, Drljačin dugogodišnji prijatelj otkrio je mnoge detalje o Bori Drljači sa kojima javnost nije upoznata. Folk pevač juče je sniimao novogodišnji program na jednoj televiziji i kako kaže osetio je prazninu dok je pevao, znajući da više nema njegovog najboljeg prijatelja.

- Evo juče sam bio na TV Duga da snimam novogodišnji program. Verujte, dok sam pevao, celo vreme sam gledao odakle će da izađe i da kaže: Nas dvojica u duetu ljubimo po celom svetu. Ali nema ništa od toga. Mnogo mi je žao, teško mi je - rekao je Era i dodaje da trenutno nije u kontaktu sa Borinom porodicom:

RepublikaFoto: Prntscrin
Era Ojdanić

- Nisam ni sa kim. Nisam se čuo ni sa decom. Moram Vladu da zovem, starijeg sina. Niko od prijatelja nema ništa da mi kaže. Sad će deca da uzmu to domaćinstvo. Bora je bio veliki domaćin i sigurno da je ostavio nešto iza sebe. On je ostavio veliki kapital, on je vodio računa o svakom dinaru - rekao je Era Ojdanić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading