Svađa Marije i Tijane: Marija ovo nisam zaslužila!

Autor:

Zabava

05.11.2017

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimanje šeste emisije šoua "Tvoje lice zvuči poznato" obeležila je svađa Marije Šerifović i Tijane Dapčević.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Marija Šerifović

Makedonska pevačica je ove nedelje imitirala Bebi Dol. Tijana se iznervirala jer je imala problem s haljinom, koja je stalno spadala, pa je ostavila loš utisak na sceni. Očigledno je da se Mariji, koja je bila gošća u žiriju, nije dopala imitacija, pa koleginicu nije pohvalila, već je samo prokomentarisala da je bila okej. Tijanu je to veoma pogodilo, naročito jer Šerifovićku smatra najkompetentnijom kada je muzika u pitanju, zbog čega ju je pozvala u bekstejdž da porazgovaraju.

RepublikaFoto: Tanjug
Tijana Dapčević

- To tvoje „okej“ koje si rekla za mene i moj nastup nije u redu! To što si rekla ne znači da si tako mislila. Ne znam zbog čega si to rekla?! Nisam ovo zaslužila od tebe - vikala je Tijana vidno iznervirana.

Organizatori emisije pokušali su da smire Dapčevićku i poručili joj da se takve stvari dešavaju i da je to mali gaf koji niko neće primetiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading