PEVAČ PONOVO UHVAĆEN U LAŽI! DARKO: Ana i ja smo se pomirili, ispeglali smo sve nesuglasice! ANA: Bolesniče, opet lažeš, neću da budem deo tvog rijalitija

Autor:

Zabava

13.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom sam dokazala da Lazić govori neistinu, tako da, šta god da je rekao, ne zanima me, time se bave advokati, rekla je Sevićeva.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ponovo drama

Folker Darko Lazić i njegova bivša supruga pevačica Ana Sević javno su se sukobili zbog njegove tvrdnje da ćerku Lorenu nije video godinu dana, pa su pretili jedno drugom tužbama i socijalnim službama. Ana je bivšeg javno demantovala putem Instagrama objavom na kojoj se vidi da je Lorena tokom leta boravila kod tate, a sada je Darko izjavio da su Ana i on u dobrim odnosima i da su sve nesuglasice rešili, što se Sevićevoj nikako nije svidelo.

Naime, Darko tvrdi da su njih dvoje, ipak, uspeli da se dogovore, te da je s bivšom ženom našao zajednički jezik i da su se izmirili. Anu su ove reči i te kako pogodile, pa mu je poručila da od sada komuniciraju samo preko njenog advokata.

Darko: Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli

- Ispeglali smo sve, kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se lepim rečima da rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo smo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli - rekao je Darko.

Folker nije krio sreću što je ćerka Lorena prošle nedelje provela dva dana kod njega u Brestaču, družila se s njim i bratom Aleksejem, kojeg folker ima iz zajednice s Marinom Gagić:

 

 

 

- Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju, kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, jahala je konja, ma svuda smo išli i uživali zajedno, bilo je prelepo. Lorena obožava brata, mazi ga i ljubi, nema nikakve ljubomore među njima. Ni kad porastu neću im dozvoliti da jedno drugom budu konkurencija. Njih dvoje su ista krv, treba da se vole i poštuju ceo život.

S druge strane, Ana Sević se oglasila i poručila kako stvari stoje s njene tačke gledišta, te dodala da nema tu nikakvog pomirenja, već da folker opet obmanjuje javnost i laže.

 

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial

Ana: Moja Lorena zna kakav joj je otac iako ja ćutim pred njom

Bivša Lazićeva žena je priznala da je veoma boli to što je ćerka Lorena mnogo puta bila izložena neprijatnim situacijama od oca, te da i dete vrlo dobro zna kakav je Darko.

- Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama - rekla je Sevićeva.

 

- Opet Lazić i neke izjave. Jednom sam dokazala da govori neistinu, tako da, šta god da je rekao, ne zanima me, time se bave advokati. Hvala na pitanju, ali ja u Lazićevom bolesnom rijalitiju za medije ne želim da učestvujem - rekla je Sevićeva.

 

 

 

Podsetimo, Darko Lazić je nedavno rekao da ćerku Lorenu nije video godinu dana. Ana je potom demantovala pevača i otkrila da će prvo ročište s Darkom imati nakon porođaja, kao i da je sudu priložila sve dokaze protiv bivšeg muža.

 

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial, anasevicofficial

Lazić duguje bivšoj 10.000 evra za alimentaciju

Ana Sević je, osim tužbe za povredu časti, Lazića tužila i zbog neizmirenja alimentacije. Povod njene tužbe je neisplaćena alimentacija, koju joj Darko duguje u iznosu od 10.000 evra, ali ju je posebno zabolela njegova lažna izjava, posle koje se i odlučila da pravdu potraži na sudu:

- To nisam uradila zbog sebe, već zbog deteta. Posle onako groznih reči videćemo se na sudu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading