Veliko finale radijskog projekta: Jelena Rozga za kraj!

Autor:

Zabava

12.11.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigli smo do velikog finala. Velika zvezda za kraj ovog izdanja projekta Radija S, „Zvezde pevaju zvezde“, Jelena Rozga, poslednja je u nizu obrada hitova '90-ih. Izabrala je Ilana Kabilja – Da nema ljubavi, dala mu nežnu i emotivnu notu, kako smo od Rozge i očekivali, ali ovog puta u modernoj i savremenoj verziji.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenarozgaofficial

Jelena je oduvek želela da je pesma njena i sad je konačno uspela u tome. Kabilja ceni kao autora i divnog čoveka i jako je srećna što je konačno otpevala ovu pesmu.

Pesma je bila Jelenin lični izbor:

To je pesma koju sam najviše slušala u tom vremenu. I dan danas kad se pusti u nekom klubu, svi podivljaju- rekla je Rozga za Radio S i dodala:

Ne dišem, svakog puta kad izlazi nešto novo, kad je premijera pesme, veče pre sam uzbuđena, a sad sam u iščekivanju komentara. Nisam se mučila da snimim tu pesmu, znam je od malena. Detaljno sam snimala, vraćala se u studio više puta, jer sam perfekcionista - rekla je u uključenju u jutarnji program Radija S.

 Inače u Splitu je trenutno 20 stepeni i Jelena je svim slušaocima Radija S prenela morske pozdrave i objasnila kako se to radi kada si rođen pored mora:

Ja sam prava Dalmatinka koja ne ulazi u more ako temperatura nije bar 28' , a obećala je da  će prvom prilikom doći u Beograd da se izgrli sa voditeljima jutranjeg programa Radija S, Irenom i Ivanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading