ŠOK! Natašina sestričina Zoi priznala: Labilna sam, nisam dobro, idem kod psihologa zbog...

Autor:

Zabava

11.11.2020

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tekst potpisa

Pevačica Zoi, koja je inače sestričina Nataše Bekvalac, stekla je veliku slavu za kratko vreme zbog čega važi za jednu od najpopularnijih mladih izvođača trenutno na ovim prostorima. Ona se na jednom dešavanju pojavila sa svojom tetkom Natašom i otkrila s kojim se problemima trenutno suočava.

- Ja ne tražim savete od tetke, jer sam labilna ličnost. Ako dobijem previše saveta posle ne znam šta ću sa tim, sva se pogubim i gledam da verujem sebi. Pa ako napravim problem, sama sam ga napravila - rekla je Zoi.

 

Zoi ističe i da je tetka Nataša ne kritikuje previše.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nataša Bekvalac

Priznala je da ima previše tetovaža, a zatim i priznala nešto što retko ko ne bi učinio. Ona je, kako kaže, tokom teških momenata posećivala i psihologa.

 

- Imam previše tetovaža, ali to je i problem. Uvek radim tetovaže kad nisam dobro, a u poslednje vreme se jako puno tetoviram, tako da to i nije baš dobro. Ali poradiću na tome - rekla je Zoi za kurir.rs i nastavila:

- Idem sad kod psihologa i napredujem i radim na sebi u svakom smislu. I mislim da svako treba da ide bar jednom u dve nedelje da priča sa nekim - kaže Zoi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading