NADA TOPČAGIĆ O MLAĐIM KOLEGINICAMA: Sve bi da budu kao Ceca, nenormalno je više!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.11.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa original, samo kopija.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Iznervirala se

Pevačica Nada Topčagić nakon što se našla u centru skandala zbog objavljivanja toples fotografije na kojoj je sa voditeljkom Suzanom Mančić, rešila je da kaže i šta misli o  mlađim koleginicama.

Nada je je kao i uvek, bez dlake na jeziku rekla da sve nove pevačice koje stupaju na estradu nemaju svoj lični pečat, već kopiraju druge.

Kako je objasnila, na estradi je nastala totalna "Cecijada": 

 

-Danas sve pevačice kopiraju Cecu… Ja Cecu obožavam, ali ove mlađe ne shvataju da ne mogu biti kao ona. Totalna „cecijada“, to je nenormalno više! Sve su Cece - rekla je Nada za Pink.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Sep 12, 2020 at 11:38am PDT

Ipak, izdvojila je dve mlađe koleginice koje joj se doapdaju:

-Od mladih baš volim ovu Mladenovićku, Aleksandru. Ona je po meni… top! Ima taj glas promukao, između Cecei mene… To je taj fazon. Ona kida, ima taj nerv, napada, kad izađe na scenu kao tajfun, ona krši sve pred sobom! Opasna mala”, rekla je Nada  dodavši da joj je veliku pažnju privukla i Aleksandra Prijović koja je podseća na ženskog Šabana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading