(FOTO) ŠOKIRALA IZAJVOM! Dunja Ilić poručila: Završila sam sa OPIJANJEM, DROGIRANJEM I UBIJANJEM! A onda su svi videli PENTAGRAM na ruci!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.11.2020

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je lepo rekla.

RepublikaFoto: instagram.com/sasha_ivanovna
Dunja Ilić

Dunja Ilić posle kraćeg vremena  koje je provela daleko od društvenih mreža, na kojima objavljuje sve poteškoće sa kojima se suočava, ponovo se oglasila.

Bivša pevačica napisala je tekst o tome kako se bori sa depresijom, kao i u kakvom je sada psihičkom stanju, s obzirom na to da je nedavno pisala da je pala u depresiju i da ne želi da komunicira sa ljudima.

Dunja je na Instagramu napisala sve šta misli i oseća:

Ćao mili, red je da se oglasim. Držim se i radim. Jurim kesten boju kose, a pala je i nova tetovažica. Nisam još uvek za druženja i priče, ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje. J****a je stvar depresija, a još j******e kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakači da će opet da se ubija, drogira, opija itd", počela je ona i nastavila: 

"Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama završila. A to što sam zapala u depresiju je sticaj životnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i j****a. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte čoveka dok mu je loše kao p***e i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj, pa bila to i mnogima "bolest dosade", ozbiljna stvar! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju, a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde, pa se nadam da cu uskoro imati volje za češće objave. Volim vas sve i želim vam divan dan", napisala je Dunja uz fotografiju nove tetovaže.

Pevačica je dobila putem komentara brojnu podršku nekadašnjih fanova i onih koji prate njene profile na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ćirko

11.11.2020 18:31

Nemojte da nas narkomani savetuju.