Raspucali reklamu za Novu godinu: Prija, Kaća i Sloba zovu na doček u jeku korone!

Autor:

Zabava

11.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.akon besramne prednovogodišnje promocije pojedinih pevača pokrenula se polemika oko toga što bi neki da slave najluđu noć usred najgore epidemiološke situacije.

RepublikaFoto: instagram.com
Korona im ne smeta

U jeku epidemije koronavirusa, kada brojke na dnevnom nivou dosežu u proseku oko 2.500 obolelih, estrada kao da živi na drugoj planeti, u nekoj paralelnoj realnosti, pa sve više pevača reklamira nastupe za doček 2021. godine.

Naime, Sloba Radanović, Aleksandra Prijović, te Katarina Grujić, uveliko najavljuju gde će pevati za Novu godinu uprkos činjenici da se iz dana u dan epidemiološka situacija pogoršava, te najava da će broj mrtvih od korone u Srbiji dostići do cifre od 4.000 ljudi. Međutim, želja pevača za najluđom noći očigledno je jača, pa ne odustaju od novogodišnje promocije.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ona je spremna za nastup

Radanović i Grujićeva ponosno su izreklamirali svoje "davno planirane" nastupe, kako Katarina ističe, "nadajući se da će situacija sa koronom ići u pozitivnom smeru", ali to nadanje neke prisebnije kolege komentarišu kao "ludom radovanje".

Ceca zbog situacije sa koronavirusom apelovala da se o novogodišnjim nastupima ne licitira

- I bez tripovanja da će iko od estradnih radnika pevati za Novu godinu - poručila je pevačica Sanja Maletić putem društvene mreže na kojoj se takođe povela polemika oko "radne Nove godine".

S druge strane, one koji najviše rade na estradi i, logično, među prvima zakazuju tezge, sve, pa i novogodišnje, poput Svetlane Cece Ražnatović, Radiše Trajkovića Ðanija, Ace Lukasa, Darka Lazića, Dare Bubamare, Jelene Kostov i drugih, mediji su već pominjali u kontekstu dočeka, za koji se još ne zna ni da li će ga biti. Oni sami, za razliku od nekih, ne reklamiraju gde će pevati, a Ceca je čak i apelovala da se o tome ne licitira zbog situacije sa koronavirusom.

 

U međuvremenu, mnogi ne odustaju ni od redovnih nastupa, pa Nataša Bekvalac tako poziva na jedan svoj koji bi trebalo da održi u poznatom beogradskom klubu za dva-tri dana. Mnogi kao što su Seka Aleksić, Goga Sekulić, Viki Miljković i drugi usudili su se da ni u kriznim momentima ne odustaju od nastupa, pa čak i u inostranstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duki

13.11.2020 16:45

Nije ih briga za narod,.