DRAMATIČNA ISPOVESTI POZNATOG GLUMCA: OVK su uzimali ljude, odvedu nekog čoveka, ne znamo gde ga vode! Ispred mene dolazi sa PUŠKOM i onda...

Autor: Republika.rs

Zabava

10.11.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama.

RepublikaFoto: instagram.com/milan79
Milan Vasić

Popularni glumac Milan Vasić jedan je od onih koji su morali da napuste rodno mesto - Kosovsku Kamenicu, gde je rođen i gde je proveo dobar deo života.

Glumac je u svojoj ispovesti ispričao kako je izgledao dramatičan susret ja s paravojnom formacijom kosovskih Albanaca. 

-Tog dana se sve dešava. Krećem ka Vranju i prvo albansko selo, Koretin se zove. Kako krećem, prolazim džamiju, dolazim do izlaza iz sela, tu stoji kolona sa obe strane, ljudi u crnom, sa tim znacima UČK (OVK na albanskom, prim. aut.). Maskirani, s mitraljezima stoje, kolona stoji - počeo je Milan priču emisiji "Preživeli".

 

Milan je nastavio svoju dramatičnu ispovest o trenutku kada je ispred njega došao pripadnik OVK sa puškom.

-U tom trenutku već lagano kolena ne osećam. Jer tog dana se pojavio UČK, znači, nije ga bilo juče. Na celom Kosovu. Ozbiljan strah sam imao. Oni su uzimali ljude, odvedu nekog čoveka, ne znamo gde ga vode. Prva pomisao ti je kaput, ajde zdravo. Ko zna šta im rade - kaže Milan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U gradu cara Dušana⚔️??

A post shared by Milan Vasic (@milanvasic_official) on Nov 5, 2020 at 9:36am PST

On otkriva da njega nisu dirali samo zahvaljujući njegovom, kako kaže, nesvesnom gestu kada je podigao ruku i pozdravio vojnika.

- Ja još ne mogu sebi da dokažem zašto sam ja čoveku iz UČK digao ruku kad mi je prilazio. On ide ka meni s puškom, a ja dignem ruku i pozdravim ga. Ja tu ruku nisam digao, nisam svesno to uradio kao da ja odglumim, da se javim. On je to video, pogledao me je, pogledao je registraciju PR i samo mi je puškom pokazao hajde, prođi - otkrio je glumac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading