OVAJ MUŠKARAC SE UKLJUČIO U EMISIJU I PORUČIO PEVAČICI : Čuvaj se i čuvaj ćerku, Slavica je nakon toga počela da roni suze!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.11.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan trenutak

RepublikaFoto: Printscreen/kurir.rs
Suza suzu stiže

Pevačica Slavica Ćukteraš jedva je obuzdala suze u emisiji kada se javio jedan njoj veoma blizak muškarac.

Naime, dok je pričala o periodu kada se lečila od koronavirusa, kao i svemu što se sa njenim zdravljem posle dešavalo, u emisiju se uključio pevačicin otac:

-Kao dete bila je znatiželjna, Zvali smo je Bebana jer je bila kao lutka, ime je dobila zadnju dan i pred opštinom sam odlučio. Čujemo se stalno, imamo blizak odnos, fino se ispričamo o svemu. Uvek je ženski mangup u duši. Budi dobra i čuvaj se i čuvaj Viktoriju. Na njenu karijeru sam ponosan, verujem kad sve ovo prođe da će još bolje biti. Bebana, tata te puno vol- poručio je otac Slavice Ćukteraš u emisiji "Sceniranje".

 

Slavica nakon ovih reči bukvalno nije mogla da dođe k sebi od suza i emocija koje su prosto eskalirale:

-On puno radi, putuje, vozi kamion sa 65 godina. Ne znam otkud suze, valjda su me dirnule njegove reči, bio je neki okidač u meni, nešto je čučalo, valjda nedostajanje oca, a i u PMS sam. Nije mi svojstveno da plačem ali ovo me puklo, kad sam njega videla. Ne znam, čula sam se pre neki dan sa njim, znam da je u Rusiji - objasnila je nekadašnja "Zvezda Granda" i zahvalila se ocu na lepim rečima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading