(FOTO) PO*NO SNIMCI IM DONELI POPULARNOST: Njih su svi videli u vrelim akcijama, a onda im je karijera procvetala!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekome sramota, a nekome zarada.

RepublikaFoto: instagram.com
Dara, Seve i JK

Poslednjih godina svako malo neka lepotica iz javnog života suoči se sa obelodanjivanjem privatnih tj takozvanih "kućnih videa" u javnosti.  Iako u početku deluje kao veliki skandal, pokazalo se da im karijera posle toga bude u naglom porastu.

 

 
RepublikaFoto: printscreen/the-fappening.com/.com
Rani radovi

SEVERINA

Svi već dobro znamo o seksi snimku pevačice Severine Kojić koji je pogledao ceo region, neki i po više puta.  Na snimku, koji je nastao 2004. godine, Hrvatica ima odnose sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem. Severinin eksplicitni video pogledalo je više od 20 miliona ljudi širom bivše Jugoslavije, a svojevremeno je prikazan i u sudnici Trgovačkog suda u Zagrebu, gde je pevačica pokušala da dokaže da je nosilac autorskih prava na njega.

 

- Koliko je važno imati ljude uz sebe, znam iz svog života. Bilo je situacija koje su baš loše, ali neću sada da govorim o njima. Ali, bilo je i duhovitih trenutaka, i to u najgorim momentima za jednu ženu. Pojavio se neki film, a ja sam i dalje uverena da to niko nikad nije gledao - rekla je Severina jednom prilikom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

SUZANA MANČIĆ

Nakon Severininog, veliku buru u regionu izazvao je i eksplicitan video Suzane Mančić koji je na internetu objavljivan čak u nekoliko delova.

- Nama tuđe go*no uvik ljepše miriše. Jao, samo da ne ispadne sad da je Severina go*no, to ne! Što se tiče njenog snimka, nju su svi podržavali. Devojke su nosile majice s natpisom 'Sve smo mi Seve', a ja nisam smela izaći na ulicu jer su mi svi nešto dobacivali i hteli me raskomadati - zaključila je Suzana u jednom intervju nakon ovog snimka.

Ipak, Suzana je posle toga bila još popularnija te su se i mediji i javnost više zainteresovali za saradnju sa njom.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

DARA BUBAMARA

Dara Bubamara prednjači na estradi po objavi provkativnih videa, ali i fotografija. Pevačica je nekoliko puta govorila na ovu temu i obećala da će prestati da ove škakljive stvari drži u svom telefonu kako više ne bi bila na meti hakera i njena seksi prviatnost završavala na svim portalima i društvenim mrežama. Dara je i danas jedna od najtraženijih pevačica na estradi.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar

JELENA KARLEUŠA

Pevačica Jelena Karleuša bila je u centru skandala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Tada su medije preplavile njene fotografije u sekisi pozama na kojima je u veoma eksplicitnim pozama. Jelena je to oštro demantovala govoreći da je reč o fotomontaži. Ipak, jedan njen video iz rane mladosti dok je bila u vezi sa Ćantom ostao je zabeležen na internetu, a tu se i te kako vidi da je ona u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading