Život piše romane: Anabelina ćerka i sin Slobine verenice su školski drugari, pevačica se viđa sa poznatim parom!

Autor: Svet

Zabava

06.11.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su zakopali ratne sekire na imanju u Šimanovcima, Anabela Atijas i Sloba Radanović su se navodno sreli i van rijalitija.

Foto: youtube.com/printscreen
Sloba i Anabela

Tokom trajanja treće sezone spomenutog TV formata, u kom je pevačica bila učesnik a Sloba gostujući pevač na jednoj žurki, Anabela mu se izvinila pred kamerama, poručivši da je na taj način "pronašla svoj mir".

Ipak, kako tvrdi izvor "Sveta", njih dvoje su se navodno sreli i van "Zadruge", a u pitanju je potpuna slučajnost.

- U pitanju je privatna škola na Novom Beogradu. Sin Slobine verenice Jelene (prim.aut. Đuričanin) i Anabelina ćerka (prim.aut. Blankica, iz razvedenog braka sa Andrejom Atijasom) su školski drugari, a kada je bio prijem prvaka, oni su se sreli na svečanoj ceremoniji - ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sloba i Jelena

- Deca se dobro slažu, druže se međusobno, kao i sa ostalim vršnjacima i nemaju pojma o širem kontekstu. Dešavalo se da Luna (prim.aut. Đogani) pokupi sestricu iz škole, ali, koliko znam, nije se susretala ni sa Slobom ni sa Jelenom, baš kao što je i pevač dolazio sa izabranicom po njenog sina, ali desiće se i taj susret jednom.

- Znate kako kažu, svet je mali. Svima je u školi zanimljiva ta priča i slatka, ništa zlurado ili zlonamerno - zaključio je izvor koji radi u spomenutoj školi, a šta je Anabela ispričala o Luninom preseljenju iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sanja

07.11.2020 19:53

Volela bi da nisam u pravu ali mislim da je ovo anabelino maslo. Ako je to istina ja stvarno ne znam sta da kazem za tu zenu,nema reci kojom bih je nagrdila.