GDE BI MU KRAJ BIO: Jeste li znali da se Mile Kitić bavio ovom sportom?!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.11.2020

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker imao živopisnu mladost.

RepublikaFoto: instagram.com/mile.kitic.official
Mile Kitić

Folker Mile Kitić već decenijama je jedno od traženijih imena na muzičkoj sceni i zarađuje veoma dobro od nastupa širom Evrope. Ipak, do u mladosti je pokazivao talenat za sasvim drugu profesiju.

Naime, iako je imao talenat za muziku, folker je bio i odličan sportista.

Njegovi roditelji otišli su raditi u Ameriku kada je bio u tinejdžerskim danima, a njegov najstariji brat Nemanja već je živeo u Sarajevu. Tada se Mile preselio u Sarajevo kod brata te je upisao srednju saobraćajno-tehničku školu, železnički smer, u ovom gradu. Njegov brat radio je u jednoj fabrici u sarajevskoj Vogošći. Bio je oženjen i imao je jedno dete kada je Mile došao. Svi zajedno živeli su u jednoj maloj sobi.

 

Mile Kitić ni po dolasku u Sarajevu nije zaboravio fudbal. I dalje je redovno trenirao, igrao u Vogošći, a  kao rekreativac bavio se borilačkim sportovima, plivanjem i mnogim drugim sportskim disciplinama.

Mile se kasnije ipak opredelio da nastavi da se bavi muzikom i to je sa ove distance gledano, bila odlična odluka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading