STRUGAR PONOVO U PROBLEMU ZBOG NASILJA NAD TAKSISTOM: Vilicu mu je polomio, na slamčicu sam jeo mesecima! Pokrećem i privatnu tužbu!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.11.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne piše mu se dobro.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Glumac ponovo u problemu

Jovan Stanojević, taksista koga je pretukao glumac Petar Strugar pojavio se danas na suđenju u Prvom osnovnom sudu.

Iako je glumac Petar Strugar priznao krivicu i u sedam rata u humaniterne svrhe platio 70.000 dinara, taksista to nije hteo da prihvati kao odštetu, piše Kurir.

 

- Čitava vilica mi je polomljena, upropstio mi je celu vilicu. Šine sam nosio tri meseca, jeo sam na slamčicu, 20 dana sam bio u bolnici. On nikada nije došao da se izvini. Svi smo mi ljudi, grešimo, ali nikada nije došao kaže da mu je žao i to boli najviše - ispričao je Jovan.

Petar Strugar nije se pojavio na zakazanom suđenju,  a taksista je ovoga puta pokrenuo i privatnu tužbu protiv popularnog glumca.

Podsetimo, incident između glumca i taksiste dogodio se aprila 2014. na Zvezdari. Glumac je najpre tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova tadašnja žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading