(VIDEO) NISU SE PODNOSILI, A SADA ĆE BITI FAMILIJA: Pevač zbog ćerke morao da zakopa ratne sekire sa LJUTIM PROTIVNIKOM

Autor:

Zabava

05.11.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta udao je mlađu ćerku Rijanu za reprezentativca Srbije rukometaša Aleksu Kolakovića. Svadbu je upriličio u svojoj raskošnoj porodičnoj kući u Podgorici jer nije želeo da pusti mezimicu da se uda bez veselja budući da su mladenci bili rešeni da se uzmu i otputuju u Francusku.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Šako i Igor

Rijaninim izborom Šako je veoma zadovoljan jer je Aleksa sin Igora Kolakovića, dugogodišnjeg selektora odbojkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore, pa potom samo Srbije.

I mladoženjina majka Sandra, ćerka čuvenog Petra Fajfrića, rukometnog reprezentativca Jugoslavije i osvajača olimpijske medalje, i sama je uspešna sportistkinja, danas rukometni trener, ovenčan titulom lige šampiona sa slovenačkim Krimom, tako da je sportski duh ono što krasi Šakove nove prijatelje.

Naime, pevač je za Srpski telegraf otkrio da se on i otac njegovog zeta nisu uvek voleli. Šako je u mladosti igrao odbojku za Jedinstvo iz Bijelog Polja, dok je Igor Kolaković branio boje Budućnosti iz Podgorice.

 

 

- Mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog i, bogami, smo se krvili. Budućnost je bila strašan tim, osnažen reprezentativcima svojim, ali i Jedinstvo je imalo jaku srčanu ekipu s kojom se nije moglo lako. I Igor i ja smo igrali na poziciji tehničara i borili smo se i klali za poene. Mrzeo sam ga u to vreme jer smo uvek gubili od njih, ne mnogo, ali za poen ili dva su bili bolji. Evo dođe vreme da moramo da se volimo - rekao je Šako.

 

Šako: Moja Rijana i Aleksa će živeti u Kanu u zetovom stanu

Mladenci će zajednički život započeti na Azurnoj obali, u prestižnom Kanu, gde mladoženja Aleksa ima stan i igra šest godina za Sen Rafael Var od juniorskih dana, a poslednje dve godine za prvi tim:

- Deci se žurilo, pa smo napravili manju svadbu iako sam ja želeo da iznajmimo najlepši hotel. Zadovoljan sam jer se moja Rijana i Aleksa vole i odlično slažu. Živeće u Kanu kod njega u stanu, a imaju i stan u Podgorici. Ona mi je obećala da će fakultet da završi, budući da je pred kraj studija. Nije mi lako što ide od mene i van zemlje, ali bitno je da je našla svoju sreću i da je njoj dobro, pa će i meni biti. Oboje su dobra deca i imaju podršku porodica da grade svoju porodicu.

Zet trenirao Šaka celo leto

Rijana i Aleksa su zajedno dve godine, a u jeku pandemije, od marta, Aleksa je boravio sa Rijaninom porodicom u njihovom porodičnom hotelu "Verse holiday park" u Ulcinju, a onda i u pevačevoj kući na Adi Bojani.
- Na moru nas je Aleksa sve postrojio i morali smo da vežbamo s njim, kao da smo profesionalni sportisti, puna dva meseca. On nam je bio trener svakodnevni, celoj porodici. Samo se izvlačila moja unuka Melani, koja je i Aleksi ušla pod kožu, kao i on njoj - kaže Šako za Srpski telegraf.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading