(FOTO) POKAZALA VELJKU ŠTA JE IZGUBIO: Maši Terzić spao bikini, muškarcima ispale vilice kad su videli njenu brutalnu G*ZU!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.11.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta uradi...

RepublikaFoto: instagram.com/terzicmasa
Seksi Maša

Maša Terzić odrasla je u pravu lepoticu za kojom uzdišu brojni muškarci. Od kada je raskinula veridbu sa Veljkom Ražnatovićem, ne zna se mnogo o njenom privatnom životu, ali poznato je da je tiha patnja jačeg pola.

Ćerka Zvezdana Terzića rešila je da zaradi sopstveni novac te je nedavno porkenula modnu liniju koja je već pronašla svoje verne kupce. Nakon ovog poduhvata, rešila je da se počasti i odmorom u toplijim krajevima.

 

Maša boravi u Hurgadi i uživa u letnjim temperaturama, ali ono što je svima privuklo pažnju jeste da izgleda brutalno dobro. Ona je podelila nekoliko fotografija sa odmora na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got these thoughts in my head. Ain't no way you forget, you are losing your breath?

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on Nov 2, 2020 at 7:56am PST

Na jednoj od njih, na kojoj je u bikini izdanju, gaćice su joj se spustile i otkrile njene obline. Mnogi su komentatisali da Maša nedoljivo asocira na Rijanu, a komentari na ovo seksepilno izdanje samo su se nizali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading