Detalji razvoda Ane i Raste!

Autor: pink.rs

Zabava

04.11.2017

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić donela je odluku da posle nešto više od godinu dana otkako je izgovorila sudbonosno "da" stavi tačku na bračni život sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim se u poslednje vreme često svađala što je rezultiralo njegovim iseljenjem iz porodičnog doma, a potom i odlukom da sa advokatom Borivojem Borovićem pevačica sastavi zahtev za razvod braka.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Kako se spekuliše, jedan od glavnih razloga za ovakvu Aninu odluku jeste i to što je Rasta zanemarivao porodicu, što ona nije mogla da podnese, pa je angažovala advokata. Iako je još rano, već sada se spekuliše o raspodeli imovine poznatih supružnika, a po svemu sudeći, do toga uopšte neće ni doći.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić

- Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda delila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živeli u pevačicinom stanu koji je ona kupila pre nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti - otkrio je izvor upućen u celu priču i dodao da će Ana i Rasta najverovatnije sklopiti dogovor da ćerkica Tara, koju su dobili pre nekoliko meseci, bude kod nje, dok će je otac posećivati kad god želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading