MARINA JE TEK SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU, A ONDA SU JOJ OTKAZALI SVE ULOGE! Poražavajuća situacija za prelepu glumicu!

Autor: Glossy.rs, Republika.rs

Zabava

03.11.2020

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poražavajuće.

RepublikaFoto: instagram.com/marinacosic
Marina Ćosić

Mlada i popularna glumica Marina Ćosić nedavno je stala na ludi kamen, a sa svojim izabranikom čeka devojčicu. Drugo stanje joj je donelo najlepši osećaj na svetu ali i probleme na poslu.

Iako je u ranoj trudnoći, glumica se suočila sa tim da su joj sve uloge otkazane od kada se saznalo da je u blagoslovenom stanju.

-Jedino što je stvarno imalo potrebe otkazati je predstava “Mačka na usijanom limenom krovu”. Na trudničkom zvanično nisam, jer je tek skoro počeo stomak da mi raste i da mi, da kažem, bude “problem” da se obučem u običnu usku garderobu — rekla je glumica, piše Glossy.rs

 

Marina je dodaja i da nijednu ulogu tj. angažman nije ona sama otkazala:

-Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju — rekla je Marina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading