Ana tužila Darka: Pevač mora bivšoj da isplati 10.000 evra ili ide u ZATVOR!

Autor: Informer

Zabava

31.10.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević je rešila da bivšeg muža otera u zatvor ako joj ne isplati 10.000 evra, koliko joj duguje za alimentacije.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Darko i Ana

Pevačica i voditeljka, koja je u osmom mesecu trudnoće, kaže da je tužila bivšeg muža i da će otići na sud čim se porodi.

Anu je posebno zabolela Darkova izjava da njihovu ćerku Lorenu nije video čak godinu dana jer mu, kako je rekao, bivša žena to nije dozvolila.

"Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam", rekla je Ana, i dodala da je njihova šestogodišnja ćerka Lorena svesna kakav joj je otac:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Ana Sević

"Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama", rekla je Ana Sević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading