RASTA ŠUTNUO ANU ZBOG BIVŠE!

Autor:

Zabava

04.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta uradio je duetsku pesmu sa Ljupkom Stević, a dok iz dana u dan raste medijska prašina zbog kraha braka sa Anom Nikolić, on se posvetio poslu.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Ana i Rasta

Kako saznajemo, u taj poslovni poduhvat uključio je i svoju bivšu devojku Vidu Savić, koja će se pojaviti u novom spotu, a prema navodima izvora, razlog što ju je Rasta ubacio na snimanje je to što su obnovili stare strasti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Reper obezbedio ulogu u svom novom spotu Vidi Savić, s kojom se viđao pre nego što je upoznao Nikolićku. Prema navodima izvora, Stefan se ponovo viđa s njom, zbog čega ga je pevačica izbacila iz kuće

Naime, Rasta i Ljupka snimaju spot za novi singl, a društvo mu pravi njegova nekadašnja draga, koja je inače profesionalna igračica. Stefan je Vidi obezbedio ulogu u spotu jer se, navodno, već neko vreme viđaju.

RepublikaFoto: pictame.com/Vida Savic ( @k_o_s_u_t_a )

Vida je odnedavno slobodna nakon što ju je ostavio libijski preduzetnik Ahmed Sadala

- Rasta i Ana su se mnogo svađali zbog toga što nikada nije kod kuće i živi momačkim životom, dok ona sama brine o njihovoj ćerki Tari. U poslednje vreme je dosta vremena provodio s Vidom, a kada je Ana to saznala, pao joj je mrak na oči - tvrdi izvor blizak reperu i objašnjava da Rasta nije želeo da prekine kontakt s Vidom.

- Ana je poludela kad je čula da je zvao Vidu da bude u njegovom novom spotu. Dolazile su do nje i priče da se viđa s njom, sve joj se skupilo. Kada mu je zapretila da su završili svaku priču ukoliko je ne izbaci iz projekta i prekine svaki kontakt s njom, on je odbio da to uradi. Rekao joj je da nema razloga za ljubomoru, međutim, Ana nije posustala, tako da ga je na kraju izbacila iz kuće - tvrdi izvor Srpskog telegrafa.

U prilog ovim navodima govori i snimak iz emisije TV Pink "Ekskluzivno", na kojem se jasno vidi da je Vida na setu na kojem je bio i Rasta u košarkaškoj hali. Vida, na koju je Ana bila ljubomorna i tokom prividne bračne idile sa Rastom, odnedavno je slobodna nakon što ju je ostavio libijski preduzetnik sa zemunskom adresom Ahmed Sadala.

Podsećamo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio da se Ana i Rasta razvode. Prema navodima izvora, reper već tri nedelje spava u svom muzičkom studiju na Vračaru, dok se kod Ane uselila njena majka Miljana, koja joj pomaže oko mezimice Tare. Naš paparaco uslikao je Anu na terasi porodičnog doma, dok je reper uhvaćen upravo na Vračaru kad je usred dana napustio studio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading