PREVARIO JE SA 27 GODINA MLAĐOM! O ovom estradnom paru TRAČEVI NE PRESTAJU, A ISPLIVALA I SKANDALOZNA PREPISKA SA KLINKOM!

Autor: Srbija danas

Zabava

30.10.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa...

RepublikaFoto: instagram.colm/snezana.djurisic_
Tekst potpisa

Pevačica Snežana Đurišić i njen izabranik Vanja Milošević skoro četiri godine uživaju u skladnoj vezi. Uprkos brojnim obavezama koje svako od njih ima, vremena za ljubav uvek ima. 

Njih dvoje za medije tvrde da su u srećnoj ljubavi, a na svim događajima su skladan par.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

- Bilo bi kosmički nepravedno od mene da otkrivam tajne pravog džentlmena. Ljubav je blagostanje, razumevanje, podrška, poštovanje, zagrljaj, osmeh, lepa reč, ljubav je sve, ali se moramo potruditi da je vidimo, prepoznamo i zavredimo. Razlike su u nama samima i u tome kako shvatamo i doživljavamo svet oko sebe, sa 20 je sve uzbudljivo i novo, sa 40 je znatno pametnije, značajnije, pa potom i teže, a sada je mudro, obazrivo, ali pre svega iskreno - kazala je Snežana jednom prilikom za "Kurir" kada je pričala o partneru.

Međutim, prošle godine je u njihovom odnosu bilo veoma turbulentno. Pevačica Snežana Đurišić našla se u centru skandala jer se njen dragi, Vanja Milošević kako navode srpski mediji, putem društvene mreže Fejsbuk navodno dopisivao sa 28-godišnjom devojkom.

 

 

 

Kako je tada preneo magazin "Scandal" devojka koja se umešana u celu priču je ovom magazinu kao dokaz priložila i njihovu prepisku. Ona je tvrdila i kako joj je Vanja Milošević (55), koji je ginekolog, tražio da mu šalje fotografije kao i da se čuju putem vibera.

- Sve su ti lepe slike, lepo ti je i prezime, pošalji mi neku sliku! Lakše mi je da se čujemo, evo ti moj broj! Ja sam fejs otvorio samo zbog nekih drugara iz vojske, a napunio sa devojkama - pisalo je između ostalog u porukama koje je Vanja slao pomenutoj devojci, a to je ona navodila tada.

Na ove prepiske, devojka ga je upitala da li je u vezi sa Snežanom Đurišić na šta joj je on tada odgovorio:

- Ma pusti novine, svašta pišu, ja sam razveden!

Podsetimo, Snežana i Vanja su svoju vezu javno priznali u martu 2018. godine, a pre toga su se godinu dana viđali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading