(FOTO) NE VIĐAMO JE U JAVNOSTI: Ovako izgleda supruga Žarka Lauševića!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.10.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vole medijsku pažnju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Žarko Laušević

Glumačka legenda Žarko Laušević povratkom filmskom stvaralaštvu ponovo izaziva veliku pažnju javnosti kao i kada je bio u zenitu karijere. Čini se da pauza od 20 godina nije stala na put ljubavi njega i publike, te je i dalje svaka sekvenca iz njegovog života pod budnim okom javnosti.

Žarko je decenijama u braku sa Anitom.  Glumac je svoju drugu suprugu upoznao na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Zaljubio se u nju, ali je odlučio da sačuva brak koji je tada imao sa Majom. Anita se zatim udala, rodila devojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na ramenu tu spavam!!!!

A post shared by Anita Lausevic (@anitalausevic) on May 18, 2020 at 10:59pm PDT

Njih dvoje su 1999. godine zajedno otišli u SAD i nastavili zajednički život dalko medija u regionu kojima je Žarko dodatno budio interesovanje zbog boravka u zatvoru i celokupne sudbine koja ga je zadesila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My two favorite children at NWIFT Award ceremony

A post shared by Anita Lausevic (@anitalausevic) on Sep 14, 2019 at 5:36pm PDT

Anita i Žarko su dobili ćerku Janu, dok glumac iz prethodnog braka ima ćerku Asju i sina Dušana. Anita je takođe u prvom braku dobila ćerku.

 

Laušević se u Srbiju vratio tek za snimanje filma "Smrdljiva bajka", kada je i imao prvi srusret sa publikom, međutim, Anita je tada ostala u SAD. Zbog glumčevog povratka sceni, supružnici žive na relaciji Srbija-SAD i ljubomorno čuvaju svoju ljubav.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading