SNEŽANA DAKIĆ PRIZNALA: Moj brak je propao zbog novca!

Autor: stil.kurir.rs, Republika

Zabava

30.10.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno o svemu.

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic
Snežana Dakić

Voditeljka Snežana Dakić došao je kraju pre šest godina i tada je javnost bila u šoku. Delovalo je kao da će ona i biznismen Vladimir Mikić večno biti zajedno.

Ipak, u jednom trenu se sve srušilo. Poznata voditeljka sada je po prvi put potpuno otvoreno govorila o problemima sa kojima su se suočavali, a glavni se ticao finansija.

 

- Udala sam se kada sam već imala sve. Od devedesetih sam morala da gradim karijeru, kada je bio slom banaka i bankarskog sistema. Mom ocu koji je radio u inostranstvu propala je sva štednja. Vaspitana sam da budem racionalna i štedljiva. Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno je zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka. Dok smo mi bili drugačiji, svi moji su zapamtili glad. Majka nije bila gladna, ali kako da ti kažem babe, dede i naši preci jesu. Mnogo toga iz podsvesti nam diktira kako će nam biti u životu. Nikada nisam volela da se rasipam – kazala je Snežana za „Grand“ magazin i istakla da se bojala oskudice.

Voditeljka je dodala da se nije plašila gladi, već da neće moći da priušti novu garderobu sebi koju je uvek mogla od svoje plate da nabavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading