RADA RADENOVIĆ: Teško kontrolišem Petra, isti je ja!

Autor: A. Ivanović

Zabava

03.11.2017

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Rada Radenović otkrila je da joj nije lako da sama vaspitava sina, ali da daje sve od sebe kako bi sve iznela na pravi način.

RepublikaFoto: instagram.com/prija.oku
Otvoreno pričala o teškoćama samohranog roditelja: Rada Radenović

Rada je otkrila da joj je najveći problem što je Petar kao njeno ogledalo, ali da je olakšavajuća okolnost što je još amater.

- Stroga sam majka i volim da držim Petra pod kontrolom, i fizički i mentalno. Pratim svaki njegov korak, ali moram tako jer sam sama sa njim. Nema previše puštanja i opuštanja, deca nemaju granicu i mi smo tu da im je jasno postavimo. Petar je svoj, ima mišljenje i nema problem da ga iskaže. Potpuno je na mene, a kada živiš sa svojim ogledalom, to je malo teže kontrolisati. Prepisao je moj model, ali je još amater - poručila je voditeljka za magazin Helou.

Radenovićka je otkrila da je preuzela dva u jedan ulogu, ulogu oba roditelja - i majke i oca.

- Tako je ispalo, sticaj životnih okolnosti, ali u tome ne vidim nikakvu tragediju. Ja jesam roditelj sa kojim živi, ali Petar ima i oca, koji mu je maksimalna podrška. Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentima kada je neophodno doneti određene odluke i kada si jedini odgovoran u datom trenutku. S druge strane, olakšavajuća okolnost je to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim situacijama često jer je uvek jedan roditelj stroži i retko kad su tim. Ovako smo Petar i ja tim u kome sam ja i alfa i omega - zaključila je Rada za Helou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading