Ta veza može negativno da utiče na njenog sina: Psiholozi se digli na noge zbog Dare i Tonija!

Autor: Svet

Zabava

30.10.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veze Dare i Tonija uzburkala javnu scenu!

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Dara

Naime, razlika između Darinog sina i dečka je samo 10 godina!

- Iskreno ne bih mogla svog sina Mirka da zamislim sa ženom koja je od njega starija 24 godine. Ali, sa druge strane, ne možeš nikome da zabraniš da se voli. I meni svaki dan stižu poruke, udvaraju mi se muškarci, šalju cveće, zovu. Kada proverim koliko imaju godina, to je sve do 30. Kažem: "Pa, jebem mu mater, hoće li se javiti neki stariji, šta da radim sa decom?" Plus, moj sin MIrko bi poludeo da ja tako nešto uradim. Ne bi on prihvatio da mi njegov takoreći vršnjak bude dečko, a njemu očuh. Ma, kakvi - iskrena je Goca Božinovska, a ugledni psihijatar dr Jovan Marić objašnjava:

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Dara ne haju za komentare

- Ta veza ne može pozitivno da utiče na njeno dete. U zabludi je ako misli da mogu da se druže, fataju, ali neće sin prihvatiti, da neki momak spava sa njegovom majkom, pogotovo što je partner toliko mlađi. Možda su joj dete i partner u pubertetu. Ona je nepažljiva majka koja može izazvati posledice sinu. Starije žene ne mogu da vrte klince oko malog prsta., jer je biološka prednost na strani mlađeg, i on dominira jer zna da ima život ispred sebe - kaže ovaj stručnjak i navodi da je imao slične primere u praksi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading