PAKAO: PRVI MUŽ LEPE LUKIĆ PEVAČICI PRETIO UBISTVOM!

Autor:

Zabava

03.11.2017

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da se pevačica Lepa Lukić udavala čak tri puta, ali ova kraljica folk muzike nerado priča o svom bivšem mužu Tomi Lukiću sa kojim je proživela pakao!

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Lepa Lukić

I pored svega i svačega što joj je ovaj čovek priredio, Lepa nikada nije promenila prezime koje je preuzela na venčanju sa njim!

Kako mediji pišu, pevačicin prvi suprug bio je izuzetno ljubomoran, zbog čega je Lukićevoj nekoliko puta zapretio ubistvom i sedam godina joj nije davao razvod. On ju je i navukao na kocku, porok koji je i danas prati. Lepina najbolja prijateljica Nadica, koja joj čuva kuću dok je pevačica u "Parovima", otkriva kroz kakve je muke Lepa prolazila u braku s Tomom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić

- Bio je bolesno ljubomoran. Toliko ju je voleo da prosto nije umeo da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča.

- Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: "Zar misliš da bih te ja ubio". To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao - priča Nadica i dodaje da je Lepa sve oprostila Tomi pred njegovu smrt.

- On se ponovo oženio jednom Jovankom. Kada se razboleo i završio u bolnici, njegova žena je pozvala Lepu i rekla joj da Toma želi da je vidi i da mu je amputirana noga. Otišla je kod njega, to je bilo ljudski s njene strane. Rekla mu je da mu je sve oprošteno. Dan pred njegovu smrt ponovo je tražio da je vidi, ali Lepa nije bila u Srbiji. Jovanka ju je sutradan nazvala i saopštila joj da je preminuo.

- Otišla je na sahranu, ja sam je na Đurđevdan vozila na Bežanijsku kosu. Njegova porodica ju je maksimalno ispoštovala, a njegov sin, koga je dobio u braku pre pevačice, zagrlio je Lepu i isplakao joj se na ramenu. Ona ga je volela kao da je njeno dete - završava Nadica.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading