Coja i Limma IZGRMELI u novom spotu za pesmu "GORIVO“! Od VRELIH kadrova neće vam biti dobro!

Autor: Svet i Scandal, Republika.rs

Zabava

29.10.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Coja iz grupe „Kurtoazija“ oduševio je svoje fanove novim singlom "Gorivo“ koji je snimio sa popularnim Urošem Paunovićem Limmom!

RepublikaFoto: www.instagram.com/limmaofficial

Coje i Limma Paun

Pesma je izazvala lavinu reakcija publike, a visokobudžetni spot ima veliki broj pregleda i pozitivnih komentara na Jutjubu

– Do saradnje sa Limmom je došlo spontano, na gotivnim smo relacijama i kada sam okačio delić pesme na story on se javio da mu posaljem demo. Između ostalog, procenio sam da bi naši glasovi dobro zvučali u paketu – rekao je Coja i nastavio:

RepublikaFoto: www.youtobe/Malahit Digital
Coje i Limma Paun

 

– Album ‘Ghetto Prince’ završio sam tokom prvog talasa korone i odvojio 12 pesama od kojih je  6 dueta, Imam spremna za sad 4 spota, a u narednoj nedelji snimam jos 2 spota koja sam planirao za početak. Jedinstvenost mog albuma je to što sam kantautor svih pesama (kompozitor, aranžer i tekstopisac), a danas retko ko može da se pohvali time. Posebno je i to što je album prošaran različitim žanrovima, emocijama i iskustvima koje direktno prenosim u pesmu ili tekst – otkrio je Coja detalje oko novog projekta i dodao:

 

 

 

– Ljudima sam poznat kao frontmen grupe Kurtoazija i tekstopisac dosta tuđih pesama od kojih mogu da izdvojim ‘La Miami’ od MC Stojana. U narednoj godini će tek da skontaju ko je Coja jer sam dobio potvrdu da sam deo jednog velikog projekta – završava Coja.

Poslušajte pesmu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Thcf

29.10.2020 14:50

Dobar je spot

Nemanja

29.10.2020 15:04

Gorivo je zapalilo sve! Samo neka gori trending, zasluzilo se!♥️⛽️