(VIDEO) CETINSKI SE OGLASIO POSLE NESREĆE: Nisam kriv, siguran sam da će to i policija potvrditi

Autor: 24sata.hr

Zabava

03.11.2017

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Toni Cetinski, koji je u Rovinju oko 14 časova pregazio čoveka koji je ležao na putu, oglasio se posle nesreće.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Smatra da nije kriv: Toni Cetinski

- Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja -  kratko je rekao pevač. 

- Potresen sam i nemam reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može proživeti - dodao je on.

Podsetimo, nesreća se dogodila u Pustoj ulici, kada je "mercedes", kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na kolovozu.

Kako je Republika već pisala, vatrogasci su su izvukli telo nastradalog.

 

Tony Cetinski autom naletio na muškarca koji je ležao na cesti! Više na bit.ly/2lLorW7 Reporterka: Dijana Marić Posted by 24sata on Friday, November 3, 2017

 

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog uviđaja i obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Toni pregazio. 

- Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na putu kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojemu se ljudi okupljaju piti vino - rekao je očevidac nesreće.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading