(FOTO) SRCE DA VAM STANE! Topalkova ĆERKA NIKAD IZAZOVNIJA na poznatom pevaču!

Autor:

Zabava

03.11.2017

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca poznatih roditelja lakše dospevaju na stranice domaćih medija, ali ovoga puta, iako mediji itekako prate život Helene Topalović, ćerke poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, zasigurno će ući u konkurenciju najatraktivnijih dama u Srbiji i svojim likom i telom krasiti mnogobrojne domaće medije.

RepublikaFoto: Promo
Vrele scene: Detalj iz novog spota benda "Dijamant" 

Razlog je svakako to što je Helena prihvatila poziv "Dijamanti" benda, da učestvuje u njihovom novom spotu koji su ekranizovali za pesmu "Do poslednje pare".

- Uopšte nije bilo lako snimiti ovakve scene sa lepom Helenom. Srce je moglo da mi stane – našalio se pevač ovog benda Mladen Rosić koji po svemu sudeći nije imao lak zadatak.

RepublikaFoto: Promo
Šta će joj reći Topalko: Helena snimila spot za pesmu "Do poslednje pare"

Helena je odmah nakon snimanja otišla u Crnu Goru, gde se odmara nakon napornog snimanja, a već sledeće nedelje vraća se u srpsku prestonicu kako bi sa momcima iz poznatog benda proslavila izlazak njihove nove pesme.

RepublikaFoto: Promo
Opasna zavodnica

Po onome što smo čuli a i na ovim fotografijama videli, nema sumnje da će momci "zaraditi" milionske preglede, a da će muškarci uživati u atraktivnoj Heleni.

No, da sačekamo narednu nedelju dok spot i ne ugleda svetlost dana, a vi do tada uživajte u ovim fotografijama sa snimanja spota. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading