BREGA JE VEĆ DECENIJAMA U BRAKU SA PRELEPOM DŽENANOM, A VENČAO IH JE OVAJ POZNATI MUZIČAR I REDITELJ: Nakon nekoliko godina, kumstvo je puklo i o tome priča ceo Balkan!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.10.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neraskidive razlike.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
Goran Bregović

Slavni muzičar Goran Bregović od 1993. godine u braku je sa prelepom Dženanom Sudžuk, nekadašnjom bosanskom manekenkom.

Svadbena ceremonija bila je u romantičnom Parizu, a supružnici su kao plod svoje ljubavi dobili tri ćerke.

Ipak, malo ko se seća da je Bregin kum bio poznati reditelj i muzičar Emir Kusturica. Ipak, gotovo tradicionalno na Balkanu, ovo kumstvo je puklo i godinama su nekadašnji najbolju prijatelji u veoma zategnutim odnosima, čak i u javnosti. Kusturica i Bregović već godinama ne razgovaraju, a kumovi su prekinuli saradnju nakon filma "Arizona drim".

 

 

 

- Što se mene tiče, Brega je završena priča. Prekinuli smo svaki kontakt kada me je prevario za muziku u filmu 'Arizona drim'. Platio sam mu da napiše muziku, a on mi je podmetnuo jednu korzikansku, jevrejsku pesmu. Tako je on kod mene zarađivao. Još me je i obrukao kod Igija Popa -  rekao je Kusturica jednom prilikom.

Brega je nešto blaži bio kada je govorio o bivšem kumu i prijatelju, ali nije se libio da i on njega "pecne": 

- Kusta kad me pljuje, zna da bude i duhovit. Ja mu želim dobro. Ne znam da li i on meni to želi, ali ja njemu da. Ja bih voleo da je on i sada napravio dobar film. Imam osećaj da Kusta radi sam i da mu je zato teško. Ranije je bio okružen nama i odlično mu je išlo - rekao je Brega u intervjuu za jedan nedeljnik i priznao da je s Kustom proveo 10 najboljih godina života.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana Kuzjak

30.10.2020 07:21

Volim ih obojicu, ali Emir Kusturica je neprikosnoveni heroj mog zivota!