BOLNA ISTINA: Darko sa knedlom u grlu otkrio kada je poslednji put video ćerku!

Autor: Republika

Zabava

25.10.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač priznao.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Pevač tuguje

Pevač Darko Lazić poslednjih meseci pokušava da dovede svoj život u red, a jedan od drastičnijih koraka bila je i operacija želuca zahvaljujući kojoj se prepolovio. Ipak, druge stvari u njegovom životu i dalje ne funkcionišu dobro.

Iako je, kako kaže, smanjio i hranu i alkohol i uspeo da sredi odnose sa verenicom Marinom, bitne stvari ga i dalje bole, a tiču se njegove ćerke iz braka sa koleginicom Anom Sević.

 

 

 

Iako u poslednje vreme u Darkovom životu sve deluje idilično, ljubav sa verenicom, uživanje sa naslednikom kog su dobili, mnogi su primetili da pevač maltene i ne pominje ćerkicu Lorenu.

- Lorenu nisam video godinu dana - priznao je pevač u emisiji "Premijera".

Pevač je dodao i koji su razlozi tome:

-Detetu trebaju oba roditelja. Nek ona razmisli o tome šta radi i šta time dobija - poručio je Darko aludirajući na to da se sa ćerkom ne viđa zbog Ane.

Poznato je da on i Ana nisu u dobrim odnosima, čak se pominjalo i to da Lazić duguje pare za alimentariju, međutim, niko nije znao da ne viđa mezimicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading