Čast mi je: Dajana Paunović progovorila o ulasku u Vladu Republike Srbije!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.10.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jutarnjeg programa Televizije „Pink“ Dajana Paunović otkriva da je zaljubljena i da je ta osoba posebna jer je spoznala suštinu njene ličnosti i velika joj je podrška u svemu što radi.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Dajana Paunović

Dajana Paunović je trudom i radom uspela da izgradi sebe u poslovnom svetu. Odaje utisak da strogo diktira modne trendove, te je uvek obučena elegantno, a šminka i frizura čine da ne bude previše izvan poslovnog komfora.

Popularna voditeljka, objasnila je u medijima kako joj to polazi za rukom.

Foto: printscreen/instagram
Dajana Paunović

- Jutarnji program, kolažna televizijska emisija informativnog karaktera, najviše sadrži priloge iz zemlje i sveta, sagovornici su najaktuelnije ličnosti, političari, sportisti, glumci, lekari... Veliki broj novinara, urednika, reportera doprinose realizaciji tako da zajedničkim snagama beležimo fenomenalne uspehe. Kada je moda u pitanju, veliki sam esteta i ljubitelj mode. Kako sam stasavala i sazrevala, tako je sazrevao i moj modni stil. Volim vanvremenske stvari, klasici su uvek moj izbor u tome se osećam najlepše i retko kada izlazim iz svoje zone komfora. Volim da pratim primer Melanije Tramp kao i Džeki Kenedi, čiji stil prevazilazi vreme i trendove, dopada mi se i stil Viktorije Bekam. Prema pravilima Keri Bredšo, Sara Džesika Parker uvek svoj stajling gradi oko cipela, pa tako je i kod mene. Najviše volim salonke, visoke potpetice asociraju na jednostavnost i eleganciju, smatram da je salonka esencijalno okosnica poslovne garderobe, koju volim da nosim i u njoj izgledam doterano i dopadljivo - rekla je ona za "Blic", a potom odgovorila na pitanje da li ima ambiciju da jednog dana uđe u Vladu Republiku Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Oct 20, 2020 at 2:14am PDT

- Biti deo Vlade Republike Srbije je velika čast i obaveza. Mislim da u ovom trenutku imamo veoma kompetentne ljude za to, ja nastavljam da se usavršavam i nadograđujem pa o tom - potom. Za sada nemam takve aluzije, ali sam po prirodi ambiciozna, videćemo - rekla je jedna od najlepših voditeljki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maks

27.10.2020 10:05

Srbijo dotakla si samo dno, deco probudite se i uzmite stvar u svoje ruke a ne koje kakve persone.