ĐANI JE POPIO MALO VIŠE, ALI FALILA MU JE MUZIKA: Slađa otkrila detalje sa venčanja sina

Autor: 24sedam.rs, Republika

Zabava

24.10.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker u elementu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đani popio koju više

Popularni folker Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša pre dva dana, nakon čega je bilo organizovano slavlje u krugu najbližih.

Iako su želeli, zbog nepovoljne situacija sa koronavirusom, gala slavlje morali su da odlože za neko drugo vreme. Ipak, daleko od toga da nije bilo veselo na ovom intimnom venčanju.

 

Detalje je iznela ponosna majka Slađa Trajković:

- Đani je bio veseo na slavlju, popio je malo više, ali falila mu je muzika. Ustežemo se zbog ove korone, ne znamo kako će ljudi da reaguju, ne možemo da se ponašamo opušteno, moramo da se pridržavamo svih mera. Đaniju je čak otkazan i nastup koji je trebalo da ima u Švajcarskoj za vikend. Nismo mogli da pozovemo mnogo ljudi, jer mi imamo dosta prijatelja i rodbine, mnogo kumova. Kad budemo pravili svadbu sledeće godine, to će sigurno da bude 500,600 zvanica - rekla je Slađa za 24sedam.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živela ljubav❤️❤️

A post shared by Djani (@djanimusic) on Aug 4, 2020 at 10:10am PDT

S bozirom na to da je novopečena mlada u drugom stanju, porodica se pre svadbe priprema za dolazak prinove:

-Mislim da će se Nina poroditi u državnoj bolnici, više verujem državnim ustanovama. Ali ako bude bilo potrebe zbog situacije sa koronavirusom, porodiće se u privatnoj klinici. Ništa nije definitivno, još nisu odlučili. Sin mi je rođen 4. decembra, pa bi bilo lepo da se Nina porodi na njegov rođendan - poručila je Slađa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading