(FOTO) ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA POHVALILA SE RASKOŠKI U KOJOJ UŽIVA, SVI JOJ ZAVIDE: Na luksuznom putovanju sve što je i dotakle vredi milione!

Autor: Alo.rs, Republika

Zabava

24.10.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može joj se.

RepublikaFoto: instagram.com/milica.mitrovic.pink
Željkova mezimica Kristina

Kristina Mitrović, starija ćerka Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, uživa u životu punim plućima.

Nedavno je  isprosio njen dečko, ruski milioner, Ilija. Ona je rekla "da", a potom je fotografiju skupocenog prstena i buketa ruža objavila tada na svom Instagram profilu. Ubrzo su počele da pristižu poruke i čestitke u velikom broju, a među prvima je to učinila majka buduće mlade Milica Mitrović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ćerka Milice i Željka Mitrovića u Holandiji

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Oct 24, 2020 at 1:00am PDT

Naslednica direktora TV Pink trenutno se nalazi u Holandiji i trudi se da obiđe sve znamenitosti Amsterdama, ali i da uživa u prestižnom smeštaju.

 

Kristinin budući suprug bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila koje menja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija ćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje od budućeg supruga dobija. Uz fotografiju sa 101 ružom napisala je: "Moje uobičajeno jutro" i time pratiocima stavila do znanja da je to njena svakodnevica. Baš kao i vožnja privatnim avionom svog dragog, te kupovina skupocenih tašni premium brendova, nakita, obuće...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ćerka Željka Mitrovića sa verenikom Ilijom

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Oct 21, 2020 at 12:10pm PDT

Inače, budući suprug ćerke Željka Mitrovića je pre nekoliko meseci boravio u Beogradu, gde su se svi, kao porodica, trudili da mu bude ugodno. Pokazali su mu sve znamenitosti srpske prestonice, ali i hotele, prestoničke restorane. Jeo je našu tradicionalnu hranu i još više se zaljubio u zemlju iz koje potiče njegova buduća supruga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
miki

25.10.2020 01:40

Zavidimo joj mnogo sto je sestra ubice i cerka kriminalca.

zoran

25.10.2020 10:38

Kokainska droljica...imate grešku u naslovu majmuni...RASKOŠKI -šta vam je to?

Nik

27.10.2020 06:08

Boli me uvo za Mitrovica i njegovu porodicu. Pa mi vise uzivamo od njih.