MUŽ JE PREVARIO SA KOLEGINICOM IZ GRANDA?! Ovo je pravi razlog zašto je pukao brak Tanje Savić!

Autor: informer, Republika

Zabava

24.10.2020

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić navodno je saznala je da ju je suprug Dušan Jovančević varao sa koleginicom iz "Granda"!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tanja Savić

Pevačica, koja je prijavila muža policiji jer joj je u aprilu oteo sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju, otkrila je da je njihov brak navodno "pukao" zbog prevare.

- Sve vreme snimanja bila je tužna jer je mesecima razdvojena od dece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pevačicom iz "Granda", ali nije htela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav! Kaže da je napravila haos kad je to videla! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živeli. Urlala je na njega kako ona čuva decu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju - priča izvor sa seta i navodno dodaje da se Tanja tada spakovala i otišla kod roditelja u Radinac:

- Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promeni - priča izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading