(FOTO) SVI JE PAMTE KAO BRUTALNU RIBETINU! Godine su uzele danak i Maja Marković iz grupe "Luna" postala je NEPREPOZNATLJIVA!

Autor:

Zabava

22.10.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokčina!

Foto: instagram.com/themajamarkovic

Pop pevačica Maja Marković bila je jedna od od najlepših i najtalentovanijih žena naše scene, a najviše pažnje privukla je tokom saradnje sa Čedom Čvorkom u grupi “Luna” od 1996. do 2006. godine.

Kako se tih dana pisalo, po napuštanju grupe udala se za Sinišu Cvetkovića Ludviga, s kojim je potom osnovala produkcijsku kuću.

Nakon toga je započela solo karijeru, ali se preorijentisala na nešto manje komercijalnu muziku, pa nije bila toliko zapažena koliko kao deo “Lune”.

 

 

 

Kako su pre nekoliko godina pisali domaći mediji, pevačica je potom nastupala na jednom kruzeru, zahvaljujući čemu je proputovala ceo svet.

U jednom periodu bila je plavokosa, a i s tako drastičnom promenom izgledala je prelepo, dok je u poslednje vreme ponovo brineta kakve se sećamo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading