PRE OVIH SAZNANJA, DVA PUTA ĆETE RAZMISLITI PRE NEGO ŠTO PRIĐETE SLAVICI ĆUKTERAŠ: Realno, ko bi se sad usudio?

Autor: 24sedam.rs,Republika.rs

Zabava

22.10.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skromne želje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Veoma je zahtevna

Pevačica SLavica Ćukteraš ponovo se vratila u Srbiju nakon razvoda od fudbalera Vladimira Avramova. Od tada, o njenom emototivnom životu ne zna se puno.

Slavica je uspela da oživi karijeru i popularnost koju je imala kod svoje publike dok je bila na vrhuncu popularnosti. Ipak, privatni život sada je stavila po strani. Ni nečudi nas zašto nakon ovih njenih reči:

-Ima udvarača, ali nije se još pojavio taj koji me je osvojio i ko će moći meni da parira. Meni treba jak muškarac, koji će razumeti mene, moj posao i moj život. To ne može svako. A i ja sam zahtevna, kao i svaka žena, želim pažnju, ljubav i razumevanje, a danas je malo muškaraca koji mogu sve to da pruže i pritom budu zadovoljni sobom. Ja sam Slavica Ćukteraš, ime u ovom poslu, na javnoj sceni, a muškarac koji će biti sa mnom mora to da razume i da bude zadovoljan pre svega sobom da bi mogao da „podnese” ženu kao što sam ja - rekla je Slavica za 24sedam.rs

 

Podsetimo, Slavica i Vladimir razveli su se prošle godine zbog, kako je pevačica jednom prilikom objasnila nedostatka vremena usled građenja karijera u dve države.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Jul 31, 2020 at 2:55pm PDT

-On je mene upoznao sa jednom velikom karijerom, uspešnom, ja sam to prekinula zbog nas dvoje i da bi se ostvarili kao roditelji. Međutim, sada ja više nisam bila spremna za ta odricanja. Ljubav je polako nestajala, mi smo sada u mirnoj fazi, roditelji smo, komuniciramo normalno, svako je krenuo svojim putem - objasnila je Slavica u jednoj emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading