SEKA I DRAGANA GODINAMA NE GOVORE: Ovo su neraskidive razmirice dve pevačice!

Autor: Objektiv.rs/Republika.rs

Zabava

21.10.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pričaju godinama.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, Foto:Promo
Godinama ne pričaju

Folk zvezde Dragana Mirković i Seka Aleksić bile su dobre koleginice i prijateljice godinama, dok se 2010. godine nije desila jedna situacija koja je sve promenila.

Kako su navodili domaći mediji, Dragana Mirković je čula da ju je Seka, navodno, ogovarala kod zajedničkih menadžera nakon čega su prekinule kontakt. Seka je zbog toga uz pomoć advokatskog tima tražila da Draganina televizija prestane da emituje njene pesme i spotove, o čemu je i sama Dragana svojevremeno pričala.

 

-Seka Aleksić je samu sebe zabranila na mojoj televiziji. Ne znam, možda je želela da se kazni, pa se zabranila. Ja nikoga nikada ne zabranjujem, čak ni one koji su mi loše učinili u životu. Seka mi je bila slatka i simpatične i gotivila sam je. Onako, baš simpa”, rekla je Dragana za jednu emisiju.

Pre tri godine šuškalo se da će Dragana i Seka zajedno sedeti u žiriju “Pinkovih zvezda”, a Mirkovićeva je tada istakla da joj to ne smeta, a uz to je i objasnila da joj je čestitala rođenje sina.

 

Seka gotovo nikad ne priča o Dragani u medijima, ali je iste godine potvrdila da nisu promenile odnos.

-Mi se nismo pomirile, ali sve najbolje mislim o njoj kao o koleginici. Sve je ostalo kao što je i bilo”, rekla je pevačica u emisiji ”Premijera – Vikend Specijal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading