KO VAS JE POSLAO DA ME PITATE GLUPOSTI? Kija besnela jer su tražili njen komentar o Luninoj trudnoću!

Autor:

Zabava

21.10.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar sinoć je bila glavna zvezda na premijeri filma "Ludnica subotnje večeri", u kojem tumači sebe, Iako je trebalo da uživa u svom momentu, njoj je jedno pitanje od pripadnika sedme sile pokvarilo pitanje - pitanje o Luni Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Naime, Kijina rivalka iz Zadruge 1 nedavno je podelila sa javnošću da je u blagoslovenom stanju, odnosno da će ona i Marko Miljković za postati roditelji, a shodno tome, opkupljeni novinari upitali su je za komentar.

Po izrazu lice na video snimku koji se pojavio vidi se da joj nije svejedno što je i dalje pitaju za ljubavnicu njenog bivšeg muža Slobe Radanovića, ali se sabrala i dala odgovor:

Foto: e-stock
Luna Đogani

- Ja mislim da to nema nikakve veze večeras sa premijerom. O takvim stvarima možemo pričati neki drugi put... U svakom slučaju, uvek je lepo kada na svet dođe neko dete - rekla je KIja za portal "Srbija danas", ali drama je nastala tek kada su se kamere ugasile.

Kija je bila veoma besna što su je pitali za Luninu trudnoću, te se novinarima obratila putem Instagrama:

Foto: instagram.com/printscreen

- Molim vas da mi više ne prilazite da tražite intervju! Ako kažem da me ne pitaš gluposti, onda me ne pitaš gluposti! Ne znam ni ko vas je zvao - bila je oštra Kija na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kucoko

22.10.2020 12:35

I opet po ko zna koji put dobar odgovor.I dalje moja podrska za sve!