PROSLAVILA JUBILARNI 60. ROĐENDAN: Saša Popović pevao i svirao samo za Brenu

Autor:

Zabava

21.10.2020

03:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena juče je proslavila jubilarni 60. rođendan i od rane zore je počela da se hvali čestitkama koje su stizale sa svih strana.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Lepa Brena

Najveća zvezda bivše Jugoslavije ne krije koliko godina ima, kao što to rade neke njene koleginice, već je i te kako ponosna što je ušla u sedmu deceniju.

Ona je u ranim prepodnevnim satima posetila kancelarije "Granda", koje se nalaze na Bežanijskoj kosi. Tamo ju je sačekalo prijatno iznenađenje. U svojoj kancelariji sedeo je Saša Popović sa harmonikom u rukama i mikrofonom. On joj je zapevao rođendansku pesmu, a ona ga je sve vreme snimala telefonom. Brena je imala vrlo malo šminke, baš kao da je za svoj dan želela da bude opuštena.

Kako dalje saznajemo, Popović je pozvao Brenu na navodni sastanak vezan za kandidate. Želeo je da ona pomisli da je zaboravio na njen rođendan.

U svojoj kancelariji sedeo je Popović s harmonikom u rukama i mikrofonom. On joj je zapevao rođendansku pesmu 

- Sale je sve isplanirao i samo ju je pozvao i rekao da hitno dođe do "Granda" da reše neke stvari. Ona nije slutila kakvo joj je iznenađenje spremio. Posebno joj je bilo drago kada je zasvirao i zapevao samo za nju - kaže pevač koji se tamo zatekao s njima.

Inače, Brena je dobila mnogo poruka od fanovan i kolega, ali čestitke snajki na Instagramu su je veoma dirnule. Devojka njenog mlađeg sina Viktora Sandra na Instagramu je podelila njihove zajedničke fotografije i svekrvi uputila divne reči.

- Da zauvek imate tu vedrinu i osmeh na licu kao dete - napisala je Sandra, a mnogi su primetili da persira pevačici. I Aleksandra Prijović joj je takođe na Instagramu čestitala rođendan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading