"KUPILA STAN, A ONI S FAKULTETOM OTPLAĆUJU KREDIT": Kiju napali na Tviteru, ona odgovorila, "Upala sam na budžet i RADILA NA PUMPI"!

Autor:

Zabava

20.10.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob na Tviteru!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kija Kockar

Pobednica "Zaruge" Kristina Kija Kockar našla se na meti kritika zbog luksuznog života koji vodi nakon pobede u rijalitiju, a ona se nije libila da odmah odgovori na iste.

- Kija Kockar kupila stan od 120.000 evra, za audi iskeširala 20.000." I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni detetu da mora da pošteno uči školu i stekne diplomu - glasio je tvit koji je uzburkao domaću javnost, a podelio ga je i jedan korisnik Instagrama. Međutim, nije očekivao Kijin žestok odgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

- Ja imam faks, državni, bila na budžetu kroz celo školovanje. Upisala sam ga kao prva na listi sa prijemnog. Pre toga sam završila gimnaziju, kao odličan đak, a osnovnu kao nosilac diplome "Vuk Karadžić". Radim od svoje 14. godine (pranje stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu), ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u rijaliti zbog ličnih razloga, nakon toga iskoristila da obezbedim sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje, a ni ambiciju. Proputovala sam ceo svet jer sam preko pet godina bila stjuardesa. Dete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam. Svako dobro. Pozdrav - glasio je Kijin komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading